gils granen
Webshop

gils granen

Gils Granen is een speciaal ontwikkelde brood lijn voor de liefhebbers van meergranen brood. De broodlijn is door onze bakkers zo ontwikkeld dat er voor iedere klant een lekkere soort bij zit. Van licht naar heel donker, er zit altijd wel iets lekkers voor je bij. Het brood is zo ontwikkeld dat we op ieder gewenst moment van de dag vers kunnen bakken.

 

Niewsgierig geworden? kijk dan hieronder voor de verschillende soorten.

Vikorn
Vikorn

Vikorn is een heerlijk mals, smakelijk en ambachtelijk meergranenbrood. Daarnaast bevat Vikorn ook extra vitamines en mineralen. Vikorn bevat de vitamines B1, B2, B12 en ijzer is toegevoegd. Kortom, een heerlijk meergranenbrood, vol van smaak en vol met bouwstoffen!

Vollerkoren
Vollerkoren

Vollerkoren is een 100% volkoren brood verrijkt met 30% extra vezels en 10% minder zout. Zoals je ziet een brood dat past in ieder gezond dieet. Bovendien is het nog eens extra smaakvol en heel mals brood.

toscaans Donker
toscaans Donker

Toscaans donker is een volkoren meergranen brood. 100% volkoren 

Weiland brood
Weiland brood

Een meergranen brood en rijk gevuld o.a gepofte tarwe, zonnebloempitten, lijnzaad, gierst, havervlokken en sesamzaad. Dit brood blijft lekker lang mals!

5 Granen brood
5 Granen brood

5 Granen is een knapperig bruin meergranenbrood. Er zijn, zoals de naam zegt, 5 granen in verwerkt ( tarwe, rogge, mais, spelt en soja) en verder zitten er ook nog diverse zaden in zoals lijnzaad, gierst, zonnebloempitten en pompoenpitten. 

Het brood is een bron van vezels en eiwitten.

Jutters
Jutters

Jutters is een meergranensoort voor een goudblond bruin meergranenbrood, rijk gevuld met pompoenpitten en geroosterde tarwekiemen.

Onderscheidend van smaak met een spekkige kruim en een unieke malsheid.

Bolster brood
Bolster brood

Bolster is een e-nummer en lactose vrij brood. Meergranenbrood met o.a desem, lijnzaad, sesamzaad en gerst.

Moutbink
Moutbink

Moutbink is een zacht wit tarwe meergranenbrood. Moutbink heeft een bijzondere goudbruine kruimkleur en een aangename zoete moutsmaak.

Moutbink bevat desem en geeft een fijne kruimstructuur.